Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop AYAKA’S MAKEN

10 december 2022 @ 13:30 - 16:30

€75,00
ayaka

Kom je samen met ons échte traditionele ayaka’s maken? Dan ben je van harte welkom op zaterdag 10 december, van 13:30 tot 16:15 in de Markthal in Rotterdam!

In deze workshop maak je samen met Jurino 5 goedgevulde ayaka’s met kip. Deze gaan dan mee naar huis, zodat je ze óf meteen kunt eten, óf nog even kunt invriezen voor de kerst.

Tijdens de workshop van ongeveer 3 uur leer je alles over de afkomst van de ayaka én natuurlijk hoe je zo’n speciaal pakketje precies moet maken. Je hoeft hiervoor GEEN voorkennis te hebben!

In groepjes van 3 gaan we de ayaka’s stap voor stap maken. Dus van het wassen van de bananenbladeren tot het maken van het deeg, het vullen en natuurlijk het dichtknopen. Aan het einde van de workshop ben jij een professionele ayaka-maker! Je kunt de ayaka’s dan zelfs maken om te gaan verkopen 😉

Ook krijg je een extra verpakking van onze speciale ‘Curaçao Hot Chicken’ kruidenmix mee naar huis, om daar lekker verder te koken met deze speciale Caribische smaak! En… tijdens de pauze krijg je van ons ’n gekoeld drankje met lekkere, Caribische snack!

INBEGREPEN

Wanneer je een kaartje voor deze workshop bestelt, zijn alle materialen en ingrediënten inbegrepen, dus:

*  gebruik van de kookstudio
*  alle ingrediënten voor de maaltijd
*  5 ayaka’s mee naar huis
*  drinken + iets lekkers in de pauze
*  gebruik van een schort
*  incl. verpakking om het eten mee naar huis te nemen
*  incl. extra ‘Soulfood Seasoning’ kruiden om thuis te gebruiken
*  Je hoeft dus alleen nog je goede humeur mee te nemen!

LOCATIE (LET OP!)

De workshop wordt gehouden in de Markthal in Rotterdam. Daar huren we de kookstudio van de SVO vakopleiding Food. Er is ruimte genoeg voor iedereen, dus we staan elkaar niet in de weg! De markthal staat direct naast trein/metrostation Blaak. De ingang van de kookstudio is aan de Verlengde Nieuwstraat 177. Dat is aan de zijkant (buitenkant) van de Markthal.

Op het raam staat het nummer 177 en in grote letters “SVO Vakopleiding food”.

 


PARKEREN

Je kunt in Rotterdam goedkoop parkeren wanneer je van tevoren een plekje in één van de gemeentegarages reserveert. De garage ‘Oude Haven’ en ‘Kiphof’ liggen het dichtst bij onze locatie. Voor een parkeerkaart van 5 uur betaal je slechts €6,50. Klik hier om een plekje te reserveren

 


HANDIGE INFO

–  De ingang van de kookstudio bevindt zich aan de zijkant (buitenkant) van de Markthal. Het adres is Verlengde Nieuwstraat 177 en op het raam staat “SVO Vakopleiding Food”

–  De studio is helaas niet geschikt voor rolstoelgebruikers

–  We vragen je om zo’n 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn, zodat we meteen kunnen starten. Ben je er al eerder? Dan willen we je vragen om nog ’n rondje te doen in die mooie Markthal, zodat wij de tijd hebben om alle spullen klaar te leggen

–  Onze workshops zijn geschikt voor deelnemers vanaf 12 jaar

–  Je hoeft niets mee te nemen, behalve een goed humeur

–  Na bestellen ontvang je je kaartjes direct per mail. Niet ontvangen? Kijk dan even in de spam map!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are not available as this evenement has passed.

Gegevens

Datum:
10 december 2022
Tijd:
13:30 - 16:30
Kosten:
€75,00
Evenement Categorie:

Organisator

Jurino Ignacio
E-mail
info@soulfood.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Markthal Rotterdam
Verlengde Nieuwstraat 177
Rotterdam,3011GXNederland
+ Google Maps
Translate »