Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop BOLO DI CASHUPETE

2 september 2023 @ 13:30 - 16:30

€77,00

Kom je samen met ons échte Antilliaanse BOLO DI CASHUPETE maken? Dan ben je van harte welkom op zaterdag 2 september, van 13:30 tot 16:15 in de Markthal in Rotterdam!

In deze workshop maak je samen met Jurino je eigen Antilliaanse cashewtaart. Iedereen gaat dus met ’n hele taart naar huis!

In groepjes van 3 maken we het beslag en de vulling voor de beroemde taart. Natuurlijk word je in het proces goed ondersteund, zodat het resultaat goed zal zijn.

Het beslag wordt verdeeld over 3 bakblikken. Na het bakken van de cake en het koken van de vulling ga je je eigen bolo di cashupete afsmeren. Aan het einde van de workshop gaat de taart mee naar huis.

Ook krijg je een extra verpakking van onze beroemde ‘Caribbean Baking Spice’ mee naar huis, zodat je later ook andere taarten kunt maken met die speciale, Caribische smaak!

INBEGREPEN

Wanneer je een kaartje voor deze workshop bestelt, zijn alle materialen en ingrediënten inbegrepen, dus:

*  gebruik van de kookstudio
*  alle ingrediënten voor de maaltijd
*  gebruik van een schort
*  incl. verpakking om het eten mee naar huis te nemen
*  Je hoeft dus alleen nog je goede humeur mee te nemen!

LOCATIE (LET OP!)

De workshop wordt gehouden in de Markthal in Rotterdam. Daar huren we de kookstudio van de SVO vakopleiding Food. Er is ruimte genoeg voor iedereen, dus we staan elkaar niet in de weg! De markthal staat direct naast trein/metrostation Blaak. De ingang van de kookstudio is aan de Verlengde Nieuwstraat 177. Dat is aan de zijkant (buitenkant) van de Markthal.

Op het raam staat het nummer 177 en in grote letters “SVO Vakopleiding food”.

 


PARKEREN

Je kunt in Rotterdam goedkoop parkeren wanneer je van tevoren een plekje in één van de gemeentegarages reserveert. De garage ‘Oude Haven’ en ‘Kiphof’ liggen het dichtst bij onze locatie. Voor een parkeerkaart van 5 uur betaal je slechts €6,50. Klik hier om een plekje te reserveren

 


HANDIGE INFO

–  De ingang van de kookstudio bevindt zich aan de zijkant (buitenkant) van de Markthal. Het adres is Verlengde Nieuwstraat 177 en op het raam staat “SVO Vakopleiding Food”

–  De studio is helaas niet geschikt voor rolstoelgebruikers

–  We vragen je om zo’n 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn, zodat we meteen kunnen starten. Ben je er al eerder? Dan willen we je vragen om nog ’n rondje te doen in die mooie Markthal, zodat wij de tijd hebben om alle spullen klaar te leggen

–  Onze workshops zijn geschikt voor deelnemers vanaf 12 jaar (onder begeleiding: 10 jaar)

–  Je hoeft niets mee te nemen, behalve een goed humeur

–  Na bestellen ontvang je je kaartjes direct per mail. Niet ontvangen? Kijk dan even in de spam map!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are not available as this evenement has passed.

Gegevens

Datum:
2 september 2023
Tijd:
13:30 - 16:30
Kosten:
€77,00
Evenement Categorie:

Organisator

Jurino Ignacio
E-mail
info@soulfood.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Markthal Rotterdam
Verlengde Nieuwstraat 177
Rotterdam,3011GXNederland
+ Google Maps
Translate »