Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop PASTECHI maken

3 december 2022 @ 13:30 - 16:30

€75,00

Kom je samen met ons de échte Antilliaanse pastechi maken? Dan ben je van harte welkom op zaterdag 3 december van 13:30 tot 16:15 in de Markthal in Rotterdam!

In deze workshop maak je samen met Jurino de lekkerste Antilliaanse pastechi. We beginnen met het maken van het deeg.  Daarna gaan we in groepjes van 3 verschillende vullingen maken om in de pastechi te doen. Kip, tonijn, gehakt én een vegetarische variant.

Als de vulling klaar is, is het tijd om de pastechi’s te maken. Dit doen we natuurlijk met de hand. Je leert dan ook het beroemde gevouwen randje te maken.

Aan het einde van de workshop is er tijd om ’n pastechi te proeven. De rest van de pastechi die gemaakt zijn, mogen mee naar huis. Eerst ruilen natuurlijk, zodat iedereen een pastechi in elke smaak  heeft! En ook krijg je van ons een extra verpakking ‘Soulfood Seasoning’ kruiden, zodat je daar thuis lekker mee aan de slag kunt.

En… natuurlijk zorgen wij ervoor dat er tijdens de pauze een koel drankje met Caribische lekkernij voor je klaarstaat! 😉

INBEGREPEN

Wanneer je een kaartje voor deze workshop bestelt, zijn alle materialen en ingrediënten inbegrepen, dus:

–  gebruik van de kookstudio
–  alle ingrediënten voor de pastechi
–  de gemaakte pastechi mee naar huis
–  een koel drankje + Caribische snack in de pauze
–  gebruik van een schort
–  incl. verpakking om de pastechi mee naar huis te nemen
–  incl. extra ‘Soulfood Seasoning’ om thuis aan de slag te gaan
–  Je hoeft dus alleen nog je goede humeur mee te nemen!

LOCATIE (LET OP!)

De workshop wordt gehouden in de Markthal in Rotterdam. Daar huren we de kookstudio van de SVO vakopleiding Food. Er is ruimte genoeg voor iedereen, dus we staan elkaar niet in de weg! De markthal staat direct naast trein/metrostation Blaak. De ingang van de kookstudio is aan de Verlengde Nieuwstraat 177. Dat is aan de zijkant (buitenkant) van de Markthal.

Op het raam staat het nummer 177 en in grote letters “SVO Vakopleiding food”.

 


PARKEREN

Je kunt in Rotterdam goedkoop parkeren wanneer je van tevoren een plekje in één van de gemeentegarages reserveert. De garage ‘Oude Haven’ en ‘Kiphof’ liggen het dichtst bij onze locatie. Voor een parkeerkaart van 5 uur betaal je slechts €6,50. Klik hier om een plekje te reserveren

 


HANDIGE INFO

–  De ingang van de kookstudio bevindt zich aan de zijkant (buitenkant) van de Markthal. Het adres is Verlengde Nieuwstraat 177 en op het raam staat “SVO Vakopleiding Food”

–  De studio is helaas niet geschikt voor rolstoelgebruikers

–  We vragen je om zo’n 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn, zodat we meteen kunnen starten. Ben je er al eerder? Dan willen we je vragen om nog ’n rondje te doen in die mooie Markthal, zodat wij de tijd hebben om alle spullen klaar te leggen

–  Onze workshops zijn geschikt voor deelnemers vanaf 12 jaar

–  Je hoeft niets mee te nemen, behalve een goed humeur

–  Na bestellen ontvang je je kaartjes direct per mail. Niet ontvangen? Kijk dan even in de spam map!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
3 december 2022
Tijd:
13:30 - 16:30
Kosten:
€75,00
Evenement Categorie:

Organisator

Jurino Ignacio
E-mail
info@soulfood.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Markthal Rotterdam
Verlengde Nieuwstraat 177
Rotterdam,3011GXNederland
+ Google Maps
Translate »