Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop ANTILLIAANS KOKEN

11 juni 2022 @ 13:30 - 16:30

€75,00
workshop

Kom je samen met ons een échte Antilliaanse maaltijd maken? Dan ben je van harte welkom op zaterdag 11 juni, van 13:30 tot 16:15 in de Markthal in Rotterdam!

In deze workshop maak je samen met Jurino een lekkere Antilliaanse stoofschotel (stobá) van kip. Met groenten, saus en onze speciale kruiden. Daarnaast leer je hoe je de lekkerste ‘funchi’ maakt, die je erbij eet. En de maaltijd is natuurlijk pas compleet met zuurgoed en schijfjes bakbanaan.

Al deze dingen gaan we maken in groepjes van 3. In de kookstudio heb je daar alle ruimte voor en met Jurino’s uitleg komt het sowieso goed.

In bijna drie uur leer je alles over deze Antilliaanse gerechten. Hoe ze zijn ontstaan en natuurlijk…  hoe je ze het lekkerste kunt bereiden. Ook leer je achtergrondinfo over de verschillende groenten en waar je op moet letten wanneer je een bakbanaan kiest.

Aan het einde van de workshop pakken we de maaltijd in en kun je die meenemen om thuis op te eten. Ook krijg je van ons een extra verpakking van de gebruikte ‘Soulfood Seasoning’ kruiden om thuis lekker mee te gaan koken.

INBEGREPEN

Wanneer je een kaartje voor deze workshop bestelt, zijn alle materialen en ingrediënten inbegrepen, dus:

–  gebruik van de kookstudio
–  alle ingrediënten voor de maaltijd
–  gebruik van een schort
–  incl. verpakking om het eten mee naar huis te nemen
–  incl. extra ‘Soulfood Seasoning’ kruiden om thuis te gebruiken
–  Je hoeft dus alleen nog je goede humeur mee te nemen!

LOCATIE

De workshop wordt gehouden in de Markthal in Rotterdam. Daar huren we de kookstudio van de SVO vakopleiding Food. Er is ruimte genoeg voor iedereen, dus we staan elkaar niet in de weg! De markthal staat direct naast trein/metrostation Blaak.

PARKEREN

Je kunt in Rotterdam goedkoop parkeren wanneer je van tevoren een plekje in één van de gemeentegarages reserveert. De garage ‘Oude Haven’ en ‘Kiphof’ liggen het dichtst bij onze locatie. Voor een parkeerkaart van 5 uur betaal je slechts €6,50. Klik hier om een plekje te reserveren

HANDIGE INFO

–  De ingang van de kookstudio bevindt zich aan de zijkant van de Markthal

–  De studio is helaas niet geschikt voor rolstoelgebruikers

–  We vragen je om zo’n 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn, zodat we meteen kunnen starten. Ben je er al eerder? Dan willen we je vragen om nog ’n rondje te doen in die mooie Markthal, zodat wij de tijd hebben om alle spullen klaar te leggen

–  Onze workshops zijn geschikt voor deelnemers vanaf 12 jaar

–  Je hoeft niets mee te nemen, behalve een goed humeur

–  Na bestellen ontvang je je kaartjes direct per mail. Niet ontvangen? Kijk dan even in de spam map!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
11 juni 2022
Tijd:
13:30 - 16:30
Kosten:
€75,00
Evenement Categorie:

Organisator

Jurino Ignacio
E-mail
info@soulfood.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Markthal Rotterdam
Verlengde Nieuwstraat 177
Rotterdam,3011GXNederland
+ Google Maps
Translate »