Lieve iedereen, op dit moment zijn alle workshops t/m juni volgeboekt.

Zodra er nieuwe data beschikbaar zijn, zal Jurino die uitgebreid op social media delen. We werken helaas niet met een wachtlijst of nieuwsbrief.


 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop JOHNNY CAKES maken

9 juli 2022 @ 13:30 - 16:30

€75,00

Kom je samen met ons échte Antilliaanse Johnny Cakes maken? Dan ben je van harte welkom op zaterdag 9 juli, van 13:30 tot 16:15 in de Markthal in Rotterdam!

In deze workshop maak je samen met Jurino een aantal heerlijke Johnny Cakes. Tijdens de workshop besteden we natuurlijk uitgebreid aandacht aan het maken van het perfecte deeg en hoe je ervoor zorgt dat jouw Johnny Cakes ALTIJD lekker luchtig worden. Ook gaan we aan de slag met verschillende vullingen. Kaas en bakkeljauw ken je natuurlijk al… maar tijdens deze workshop gaan we 5 verschillende vullingen maken, waaronder ook een vega-variant.

Al deze dingen gaan we maken in groepjes van 3. In de kookstudio heb je daar alle ruimte voor en met Jurino’s uitleg komt het sowieso goed.

In bijna drie uur leer je alles over deze Antilliaanse snack. Waar het vandaan komt, hoe het recept is ontstaan… en natuurlijk de geheimen van de allerlekkerste Johnny Cake.

Tijdens de workshop gaan we natuurlijk al ’n Johnny Cake proeven en aan het einde krijg je er 5 stuks (met elke vulling één) mee naar huis. Ook krijg je van ons een extra verpakking van de gebruikte ‘Soulfood Seasoning’ kruiden om thuis lekker mee te gaan koken.

INBEGREPEN

Wanneer je een kaartje voor deze workshop bestelt, zijn alle materialen en ingrediënten inbegrepen, dus:

–  gebruik van de kookstudio
–  alle ingrediënten voor de maaltijd
–  gebruik van een schort
–  incl. verpakking om de Johnny Cakes mee naar huis te nemen
–  incl. extra ‘Soulfood Seasoning’ kruiden om thuis te gebruiken
–  Je hoeft dus alleen nog je goede humeur mee te nemen!

LOCATIE (LET OP!)

De workshop wordt gehouden in de Markthal in Rotterdam. Daar huren we de kookstudio van de SVO vakopleiding Food. Er is ruimte genoeg voor iedereen, dus we staan elkaar niet in de weg! De markthal staat direct naast trein/metrostation Blaak. De ingang van de kookstudio is aan de Verlengde Nieuwstraat 177. Dat is aan de zijkant (buitenkant) van de Markthal.

Op het raam staat het nummer 177 en in grote letters “SVO Vakopleiding food”.

 


PARKEREN

Je kunt in Rotterdam goedkoop parkeren wanneer je van tevoren een plekje in één van de gemeentegarages reserveert. De garage ‘Oude Haven’ en ‘Kiphof’ liggen het dichtst bij onze locatie. Voor een parkeerkaart van 5 uur betaal je slechts €6,50. Klik hier om een plekje te reserveren

 


HANDIGE INFO

–  De ingang van de kookstudio bevindt zich aan de zijkant (buitenkant) van de Markthal. Het adres is Verlengde Nieuwstraat 177 en op het raam staat “SVO Vakopleiding Food”

–  De studio is helaas niet geschikt voor rolstoelgebruikers

–  We vragen je om zo’n 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn, zodat we meteen kunnen starten. Ben je er al eerder? Dan willen we je vragen om nog ’n rondje te doen in die mooie Markthal, zodat wij de tijd hebben om alle spullen klaar te leggen

–  Onze workshops zijn geschikt voor deelnemers vanaf 12 jaar

–  Je hoeft niets mee te nemen, behalve een goed humeur

–  Na bestellen ontvang je je kaartjes direct per mail. Niet ontvangen? Kijk dan even in de spam map!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
9 juli 2022
Tijd:
13:30 - 16:30
Kosten:
€75,00
Evenement Categorie:

Organisator

Jurino Ignacio
E-mail:
info@soulfood.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Markthal Rotterdam
Verlengde Nieuwstraat 177
Rotterdam,3011GXNederland
+ Google Maps
Translate »