Onze populaire ayaka workshop is terug… maar uitgebreider dan ooit én digitaal! Voor slechts €14,95 leer jij álles over de ayaka. Van de geschiedenis tot de verschillende versies en van de speciale ingrediënten tot aan het verpakken. Na het volgen van deze cursus ben jij een echte expert!
Door middel van verschillende videolessen, vragen en een toets stomen we je klaar om zelf ayaka’s te maken. Of je dat nu voor jezelf, je vrienden óf voor de verkoop wilt doen.
Het beste van alles? De cursus is on-demand! Je hoeft er dus niet op een speciale tijd voor thuis te blijven. Ook kun je hem (zelfs nadat je hem hebt afgerond) altijd nog eens bekijken om je kennis op te frissen. Hij blijft namelijk beschikbaar op jouw account.
In de cursus vind je onder andere:
- 20 lessen waarin we elke stap van het proces uitleggen
- 16 korte video’s (in totaal 30 minuten) waarin je precies kunt zien hoe alles moet
- achtergrondinformatie over het gerecht en de geschiedenis
- 3 verschillende recepten: Antilliaanse ayaka met kip, traditionele Venezolaanse hallaca & een vegetarische versie
- een handig draaiboek incl. boodschappenlijstje en stappenplan
- extra tips voor het bewaren & de verkoop van ayaka’s
- een heuse eindtoets om je kennis te testen!
- links naar verschillende webwinkels die ‘lastig te vinden ingrediënten’ verkopen
- gratis updates & aanpassingen
Zo weet je zeker dat je straks goed voorbereid bent om de lekkerste ayaka’s zelf te maken!