Home inspiratie Klene snoepdrop: voor als jij ook niet kunt kiezen!
snoepdrop van klene review

Klene snoepdrop: voor als jij ook niet kunt kiezen!

door admin

Ik ben een echte-echte weegschaal. Geboren in september en met alle kenmerken die bij het sterrenbeeld horen. Eén van onze eigenschappen is dat we moeilijk kunnen kiezen. Of het nu gaat om grote of kleine beslissingen, ‘wij, weegschalen’ wegen alle opties graag af. En dat soms wel honderd keer. Zelfs bij zoiets simpels als ‘zullen we snoep of drop kopen voor in de snoeppot?’ presteer ik het om een kwartier te verspillen aan deze beslissing.

Om die reden vond ik het dan ook súper grappig toen ik werd voor een samenwerking ten behoeve van de nieuwe ‘Snoepdrop’ van Klene. Want laten deze kleine zachte snoepjes nu precies gemaakt zijn voor mensen zoals ik! Kun je niet kiezen of je snoep of drop neemt? Geoon niet doen! Met Snoepdrop van Klene heb je gewoon 2 in 1. Lekker makkelijk, én lekker lekker!

3 soorten snoepdrop van Klene

Voor onze samenwerking mocht ik ze alle drie proberen: de salmiakboksjes, de fruithandjes en de fruitklappers. Alle varianten zijn gemaakt in de vorm van kleine handjes. Helemaal grappig voor ‘n ‘professionele duimpjes verzamelaar’ zoals ik. (Zo noemt mijn dochter influencers die actief zijn op Facebook).

Mijn absolute favoriet waren de salmiakboksjes. Ik ben namelijk echt gék op salmiak in alle vormen en maten. Die heeft ’t bij mij toch gewonnen van de fruit-dropjes, al waren die ook ontzettend lekker. Zowel de salmiakboksjes als de fruitklappers hebben ’n laagje suiker aan de buitenkant… yum!

Je vindt de snoepdrop van Klene nu in het snoepschap bij elke supermarkt. Welke ga jij als eerste proberen?

Liever een video?

In deze video laat ik je in minder dan een minuut zien hoe de snoepdrop van Klene eruit ziet en hoe ze onze film-avond gered hebben. Met een knipoog natuurlijk, want dat van die deegroller was misschien wel ’n héél klein beetje overdreven.

MEER LEKKERE RECEPTEN...

Translate »
Send this to a friend