325
Zin in iets lekkers en tropisch? Probeer dan eens deze Caribische coconut tiramisu. Geen alcohol, geen koffie, maar wel superlekker en voor iedereen. Perfect voor een zomerse dag of gewoon als je zin hebt in iets zoets.
Je maakt dit recept met onder andere coconut cream en (natuurlijk!) gecondenseerde melk.
Dit recept is voor 8 porties.
Ingrediënten:
- 150 ml coconut cream
- 250 gr mascarpone
- ½ blikje gecondenseerde melk
- 50 gr geraspte kokos
- Lange vingers
- Kokosvlokken
- 8 Raffaello bonbons
Bereiding Caribische coconut tiramisu:
- Klop de coconut cream stijf, net als slagroom.
- Mix de coconut cream met mascarpone en gecondenseerde melk tot een gladde mix.
- Doe de geraspte kokos erbij.
- Doop de lange vingers in melk en leg ze in een schaal.
- Smeer de helft van je mix over de lange vingers.
- Leg nog een laagje lange vingers erop.
- Doe de rest van je mix eroverheen.
- Strooi er wat kokosvlokken over.
- Leg de Raffaello bonbons erop.
Zet het even in de koelkast en klaar is je zomerse tiramisu! Eet smakelijk!
Social media
Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe recepten? Volg me dan op FACEBOOK, INSTAGRAM, TIKTOK of PINTEREST. Hier plaats ik leuke updates, nieuwtjes en tips die bij de recepten horen.
Voor de nieuwste video's kun je je gratis abonneren op mijn YOUTUBE kanaal.