Wraps met spicy garlic beef

In samenwerking met Lee Kum Kee maakte ik dit lekkere recept voor wraps met spicy garlic beef en groenten. Een heerlijke, snelle lunch. De wraps kun je (net als ik) zelf maken, maar als je écht weinig tijd hebt, kun je natuurlijk ook gewoon wraps uit de winkel gebruiken.

Dit recept is voor 4 porties.

Ingrediënten:

• 300 gr biefstuk of ander mager rundvlees
• 1 verpakking Lee Kum Kee Spicy Garlic Stir Fry Sauce
• 1 el donkere sojasaus
• 1 rode paprika
• 1 groene paprika
• 1 ui
• 1 Spaanse peper (naar smaak!)
• 1/4 komkommer

Voor de wraps:
• 250 gr tarwebloem
• 125 ml warm water
• 1 el zonnebloemolie
• 1 tl zout

Bereiding:

Maak eerst de wraps: hiervoor kneed je bloem, water, olie en zout tot een soepel deeg. Verdeel het in 4 delen en rol die héél plat uit. Bak de wraps enkele minuten in een droge koekenpan, totdat ze gaar zijn en aan beide kanten kleuren.

Snijd de biefstuk in dunne plakjes en marineer die in de Spicy Garlic stir fry sauce. Zet het vlees nog even apart.

Snijd nu ook de groenten in reepjes.

Verhit de olie op hoog vuur en schroei het vlees hierin rondom dicht. Doe de groenten erbij en bak alles in ongeveer 5 minuten, totdat het vlees gaar is en de groenten knapperig.

Vul de wraps met het roerbakmengsel en rol ze op. Eet smakelijk!

Of probeer dit eens: