Home Receptendranken Watermelon Breeze Cocktail Met Casaba Vodka

Watermelon Breeze Cocktail Met Casaba Vodka

door admin

Vandaag heb ik iets speciaals voor jullie: Een cocktail die je doet denken aan de Caribbean en je een zomers gevoel geeft, zelfs op de meest grijze dagen. Maak kennis met de Watermelon Breeze, een cocktail die barst van de frisheid en een unieke twist heeft dankzij onze ster van de dag: Casaba Vodka. In samenwerking met Casaba maakte ik dit lekker zomerse drankje (en dat is nu met de hitte wel héél aangenaam!)

Wat Maakt Casaba Vodka Zo Speciaal?

Casaba Vodka is niet zomaar een vodka. Het is een vodka met een speciaal karakter en een unieke smaak. Gemaakt van het tropische ingrediënt cassave, onderscheidt het zich van andere soorten vodka. Cassave geeft deze vodka een zachte, subtiele zoetheid die perfect samengaat met de frisheid van onze Watermelon Breeze cocktail.

We hebben de vodka getest en we zijn écht fan! De slogan van Casaba Vodka is dan ook niet voor niets “enjoy your tropical moment!”

Zelf testen? Je kunt de Casaba Vodka vinden bij De Slijterij in Rotterdam

De Magie van de Watermelon Breeze

Dit drankje kun je zo sterk maken als je wilt. Als richtlijn gebruik ik 30 ml vodka op een glas. Je kunt hier ook prima van afwijken als je een cocktail wilt met ’n wat hardere ‘kick’. Wanneer je de watermelon breeze op deze manier maakt, is het een vriendelijke cocktail die lekker fris en zoet is.

Ingrediënten

  • 250 gr watermeloen
  • 5 blaadjes munt
  • Het sap van een limoen
  • 50 gr suiker
  • 50 ml water
  • 30 ml Casaba vodka
  • ijs, om te shaken

Bereiding Watermelon Breeze cocktail

Begin met het mixen van de watermeloen, muntblaadjes en limoensap in de blender. Maak vervolgens een simpele siroop door de suiker en het water te verwarmen tot de suiker volledig is opgelost.

Vul een cocktailshaker met ijs en voeg daar de Casaba vodka en de siroop aan toe. Vul het vervolgens met zoveel van de watermeloenmix als je wilt. Zeef het mengsel en giet het in een glas.

Maak het af met een takje munt en voilà, je hebt je eigen Watermelon Breeze cocktail!

De Watermelon Breeze is de perfecte cocktail voor een zomerse dag, een tuinfeest of gewoon omdat je jezelf wilt verwennen met iets speciaals. En met de unieke smaak van Casaba Vodka, wordt het een ervaring die je niet snel zult vergeten. Enjoy your tropical moment!

Liever een video?

In onderstaande video zie je in minder dan een minuut hoe ik de Watermelon Breeze cocktail maak:

Dit artikel is tot stand gekomen i.s.m. een bedrijf of merk. En je weet het: geen 18, geen druppel!

Summary
Recipe Name
Watermelon Breeze cocktail met Casaba Vodka
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
41star1star1star1stargray Based on 1674 Review(s)

Social media

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe recepten? Volg me dan op FACEBOOK, INSTAGRAM, TIKTOK of PINTEREST. Hier plaats ik leuke updates, nieuwtjes en tips die bij de recepten horen.

Voor de nieuwste video's kun je je gratis abonneren op mijn YOUTUBE kanaal.


MEER LEKKERE RECEPTEN...

Translate »
Send this to a friend