Home Receptenhoofdgerechten Super Dushi weekmenu

Super Dushi weekmenu

door admin

Op social media krijg ik vaak de vraag: “Jurino, hoe blijf jij zo slank met ál dat lekkere eten?” Mijn antwoord daarop is dat lekker niet hetzelfde is als ongezond. Tussen mijn recepten zitten ook best veel dingen die prima in een gezond dieet passen. Kijk maar naar dit gebalanceerde weekmenu.

Hiermee kun je inspiratie opdoen voor die steeds terugkerende vraag “Wat eten we vanavond?”. Deze hoofdgerechten zijn lekker, gezond en bijna allemaal snel klaar. Alleen op vrijdag en zaterdag heb ik recepten geplaatst die een wat langere bereidingstijd hebben (maar wát zijn ze het waard!)

Weekmenu in balans

Wist je trouwens dat ik inmiddels gediplomeerd gewichtsconsulent ben? Dus naast dat ik de recepten heb uitgekozen op smaak, weet ik ook wel het één en ander over gezonde, gebalanceerde voeding. Ik geloof erin dat die uit een fijne combinatie van alle bouw- en brandstoffen moet bestaan. Daarom vind je in mijn weekmenu geen recepten die een voedingsgroep (zoals bijvoorbeeld koolhydraten) overslaan. Alles in balans!

Video van recepten uit ’t weekmenu

Van al deze recepten heb ik onlangs een korte video gemaakt. Zo kun je in minder dan een minuut zien hoe ik het gerecht maak. Je vindt de video’s in de pagina van het recept en op mijn social media kanalen. Via Facebook, Instagram en TikTok kun je me volgen om (bijna) elke dag ’n lekkere, nieuwe kookvideo te krijgen.

Maandag: Super Dushi Seafood Pasta

super dushi seafood pasta

Dinsdag: Sweet Mango Chicken

sweet mango chicken recept soulfood jurino

Woensdag: de Noedels & Crispy Tofu uit ons boek ‘Soulfood & Spaghetti’


Donderdag: Roast Chicken Taco’s

Roast chicken taco's tacos recept recipe Soulfood Jurino Ignacio

Vrijdag: Antilliaanse Stobá di Karni

stoofschotel 5 tips voor perfect stoofvlees

Zaterdag: Zelfgemaakte pita & Falafel

recept zelfgemaakte pita pitabroodjes falafel soulfood

Zondag: Caribische Stamppot met zoete aardappel en kip

stamppot

Meer gezonde recepten

Ben je op zoek naar meer lekkere, gezonde recepten? Op deze pagina vind je ze állemaal! Van geroosterde vis tot salades en van goed gekruide kip tot vegan pasta. Er zit voor iedereen wat bij.

Summary
Recipe Name
Super Dushi Weekmenu. 7 Snelle en gezonde gerechten • SOULFOOD.nl
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
41star1star1star1stargray Based on 2151 Review(s)

Social media

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe recepten? Volg me dan op FACEBOOK, INSTAGRAM, TIKTOK of PINTEREST. Hier plaats ik leuke updates, nieuwtjes en tips die bij de recepten horen.

Voor de nieuwste video's kun je je gratis abonneren op mijn YOUTUBE kanaal.


MEER LEKKERE RECEPTEN...

Translate »
Send this to a friend